Musiikkivinkkejä

Tällä sivulla kerromme, missä voi kuulla Tampere Filharmonian muusikoita orkesterin omien konserttien lisäksi. Kyseessä voivat olla orkesterin kamarimusiikkiryhmien tai muusikoiden omat konsertit. Tiedot lisätään orkesterilta ja muusikoilta tulleiden ilmoitusten perusteella.
 

Kontrabasson hehkua sunnuntaina 29.10.

Kontrabasistimme Petri Mäkiharju soittaa Tampereen Kamarimusiikkiseuran orkesterin solistina Finlaysonin kirkossa 29.10. klo 19.00. Katso tarkemmin täältä.

Harpun hurmaa -konsertti keskiviikkona 1.11.

Huilun vuorotteleva äänenjohtajamme Malla Vivolin vinkkaa, että hän soittaa 1.11. klo 19 Musiikkitalon Camerata-salissa yhdessä harpisti Päivi Severeiden ja alttoviulisti Atte Kilpeläisen kanssa Whittallin ja Debussyn triot. Konsertin koko ohjelma ja lisätiedot:
https://www.musiikkitalo.fi/fi/tapahtuma/harpun-hurmaa

Arctic Colors - Tampere Raw maanantaina 20.11.

Klarinetistimme Reetta Näätänen vinkkaa Tampere Filharmonian muusikoista koostuvan Tampere Raw:n kamarimusiikkikonsertista Tampereen Musiikkiakatemian Pyynikkisalissa 20.11. klo 19. Konsertilla on facebook-sivu ja juliste.

Nuevo Quinteto Otra Vez keskiviikona 22.11.

Kvintetti on suomalainen tangoyhtye, jonka musiikilliset juuret ovat syvällä argentiinalaisen tangon traditiossa. Kontrabasistimme Petri Mäkiharju vinkkaa soittavansa kvintetin jäsenenä Tampere-talon Pienessä salissa 22.11. klo 19. Katso lisätietoja täältä.