Liity jäseneksi

Pro Orchestra ry on kaikille Tampere Filharmonian ja konserttimusiikin ystäville tarkoitettu avoin yhdistys. Vuotuinen jäsenmaksu on 25 €. 

Pro Orchestra ry:llä voi olla myös nuorisojäseniä. Jäsenyyden myötä 18 - 26-vuotiaat voivat tulla yhdistyksen jäseniksi ja osallistua toimintaamme vuotuisella 10 €:n jäsenmaksulla. Nuorisojäsenyys on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jäsen täyttää 27 vuotta. Tämän jälkeen jäsenyys muuttuu automaattisesti tavalliseksi jäsenyydeksi.

Jäsenhakemus

Täytä alla olevan lomakkeen kentät (tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia). Jos sinulla itselläsi ei ole sähköpostiosoitetta, mutta haluat ohjata yhdistyksen lähettämät viestit jonkun toisen sähköpostiosoitteeseen, niin kirjoita se kohtaan Huoltajan 1 sähköpostiosoite. Paina lopuksi "Lähetä jäsenhakemus" -painiketta. Nuorisojäseniltä muiden tietojen lisäksi kysytään syntymäaika. 

Lomakkeen vastaanotettuamme otamme sinuun pian yhteyttä. Tällöin lähetämme sinulle tekstiviestinä myös digitaalisen jäsenkortin, joka on käytettävissä jäsenen älypuhelimessa. Täten jäsenkortti pysyy aina mukana jäsenen omassa puhelimessa. Jäsenkortilla jäsen voi helposti tunnistautua yhdistyksen jäseneksi esim. tapahtumassa tai liikkeessä. 

Digitaaliset jäsenkortit ovat "ikuisia" eli jäsenkorttia ei tarvitse lähettää joka vuosi jäsenille uudelleen. Jäsenkortin voi aina avata tekstiviestistä, jossa linkki on toimitettu. Jäsenkortin voi myös halutessaan tallentaa puhelimen aloitusnäytölle, kuten minkä tahansa sivun. 

Jäsenetuihin voit tutustua sivun alareunassa.

Jäsenedut

Pro Orchestran jäsenenä pääset nauttimaan seuraavista jäseneduista:

  1. Olet mukana tukemassa Tampere Filharmonian upeaa työtä ja kannustamassa orkesterilaisia yhä parempiin suorituksiin.
  2. Pääset jäsentapahtumiimme, joissa tapaat kapellimestareita, vierailevia solisteja, orkesterimme omia muusikoita ja henkilökuntaa sekä muita mielenkiintoisia henkilöitä. Lisäksi saat sisäpiirintietoa orkesterimme kuulumisista ja ennakkotietoja tulevista tapahtumista.
  3. Saat mahdollisuuden tutustua toisiin Tampere Filharmonian ja konserttimusiikin ystäviin.
  4. Pääset mukaan matkoillemme edullisella jäsenhinnalla.

Jäsenenä saat alennusta seuraavista liikkeistä:

  • Foto & Studio Kuvatilaukset.fi, Hatanpään valtatie 2b, tarjoaa Pro Orchestran jäsenille 20 % alennuksen digikuvasuurennoksista.
  • G Livelabin ja muutamien muiden konserttien järjestäjien lipputarjouksista tiedotetaan jäsenille jäsentiedotteissa.

Tietosuojaselosteessa kerromme, miten käsittelemme jäsenten henkilötietoja.