Liity jäseneksi

Jäsenhakemus

 

Täytä alla olevan lomakkeen kentät (tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia). Jos sinulla itselläsi ei ole sähköpostiosoitetta, mutta haluat ohjata yhdistyksen lähettämät viestit jonkun toisen sähköpostiosoitteeseen, niin kirjoita se kohtaan Huoltajan 1 sähköpostiosoite. Paina lopuksi "Lähetä jäsenhakemus" -painiketta. Otamme sinuun pian yhteyttä.

Jäsenetuihin voit tutustua sivun alareunassa.

Jäsenmaksu on 25 €.

Jäsenedut

Pro Orchestran jäsenenä pääset nauttimaan seuraavista jäseneduista:

  1. Olet mukana tukemassa Tampere Filharmonian upeaa työtä ja kannustamassa orkesterilaisia yhä parempiin suorituksiin.
  2. Pääset jäsentapahtumiimme, joissa tapaat kapellimestareita, vierailevia solisteja, orkesterimme omia muusikoita ja henkilökuntaa sekä muita mielenkiintoisia henkilöitä. Lisäksi saat sisäpiirintietoa orkesterimme kuulumisista ja ennakkotietoja tulevista tapahtumista.
  3. Saat mahdollisuuden tutustua toisiin Tampere Filharmonian ja konserttimusiikin ystäviin.
  4. Pääset mukaan matkoillemme edullisella jäsenhinnalla.

Jäsenenä saat alennusta seuraavista liikkeistä:

  • Lomalinja Oy tarjoaa Pro Orchestran jäsenille valikoituja kulttuurimatkoja edulliseen hintaan. Alennuksen saat tekemällä varauksen Lomalinjan toimistosta puhelimella puh. 010 289 8118 tai sähköpostitse maija.siren@lomalinja.fi (ei palvelumaksua). Tarjoukset kerrotaan jäsentiedotteissa.
  • Foto & Studio Kuvatilaukset.fi, Hatanpään valtatie 2b, tarjoaa Pro Orchestran jäsenille 20 % alennuksen digikuvasuurennoksista.

Tietosuojaselosteessa kerromme, miten käsittelemme jäsenten henkilötietoja.