Musiikkivinkit

Tampere Filharmonian muusikoita voit kuulla orkesterin omien konserttien lisäksi muuallakin. Kyseessä voivat olla orkesterin kamarimusiikkiryhmien tai muusikoiden omat konsertit. Lisäämme tiedot orkesterilta ja muusikoilta tulleiden ilmoitusten perusteella.


Ivo Varbanov pianoresitaali

la 25.1. klo 17, Vanha kirkko, Tampere

Ohjelma
Beethoven: Bagatelles Op. 126, 15' minutes (selection)
Samuel Barber: Excursions, 15’ minutes
Modest Mussorgsky:  Pictures at an Exhibition, 31 - 32’ minutes

Vapaa pääsy.

Taitelijan esittely
Ivo Varbanov on merkittävä musiikin ja kulttuurin lähettiläs Bulgariasta. Hän ja vaimonsa Fiamma asuvat Lontoossa, jossa he esiintyvät säännöllisesti mm. Royal Festival Hallissa Royal Philharmonic Orchestran kanssa. Myös King’s Place ja Cadogan Hall ovat heille tuttuja saleja.

Ivo Varbanov on esiintynyt eri TV-kanavilla ympäri maailmaa yli 20 maassa. Hän on myös viinitilallinen. Ivo Varbanov ja vaimonsa Fiamma (myös konserttipianisti) ostivat Bulgariasta, Izvorovon kylästä 13 ha alan, jossa ovat vuodesta 2006 tuottaneet huippuviiniä. Ivon intohimona on tuottaa viiniä, jossa maaperä ja sen tuomat vivahteet ovat ensiarvoisen tärkeitä. 

Konsertin jälkeen Ivo Varbanov viinipäivällinen Winebridge ravintolassa. Päivällisen aikana Ivo kertoo hänen ihastuttavien viiniensä tarinaa ja miksi hän liittää jokaiseen viiniin tunnettua klassista musiikkia.

FINESTre jousikvartetin konsertti

su 2.2.2020 klo 15, Sara Hildenin taidemuseo
Ohjelma
Ludwig van Beethoven: Jousikvartetto nro 10 op. 74, lisänimeltään Harppu
Johannes Brahms: Jousikvartetto nro 2, op. 51


Jäitä sulatellessa

La 14.3.2020 klo 16 ja klo 19, Kangasala-talo

Tampere Filharmonian soittajista ja heidän ystävistään koostuva 12-henkinen The Dumb Stuff Band solisteinaan Suomen soul-kuningatar Johanna Försti ja karismaattinen tulkitsija Mikko Leppilampi esittävät hyvän tuulen rytmimusiikkia, tunnelmapaloja ja soulia.

Liput 32 / 30 €