Jäsentapahtumat

Kaikki jäsenillat ovat Tampere-talossa klo 18 alkaen, ellei erikseen muuta mainita. Kysy tarkka paikka taloon tultuasi. Vieraita haastattelee yleensä orkesterin apulaisintendentti.

Ilmoittautumista edellyttäviin tapahtumiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai paperisella ilmoittautumislomakkeella, jota on jaossa myyntipisteessä. Täytetyn lomakkeen voi palauttaa myyntipisteeseemme kausikorttikonserttien yhteydessä tai lähettää esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen sihteeri@proorchestra.fi. Sihteerille voi ilmoittautua puhelimitse numeroon 050 463 5573.

Jäsenillat, syksy 2023

ke 27.9. klo 18 - 19 Avoin jäsenilta: 
Tervetuloa Tampereelle kapellimestari Matthew Halls!

Tule tutustumaan Tampere Filharmonian uuteen ylikapellimestariin ja kuulemaan hänen ajatuksiaan syksyn konserttikaudesta Pro Orchestra ry:n avoimeen jäseniltaan. Illassa on mahdollisuus esittää kysymyksiä Matthew Hallsille ja tutustua samalla Pro Orchestra ry:n toimintaan. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pro Orchestra ry, Tampere Filharmonia ja Tampereen pääkirjasto Metso. Tilaisuus pidetään pääkirjasto Metson musiikkiosastolla.

Tilaisuuteen ovat tervetulleet kaikki Pro Orchestrasta kiinnostuneet. Ohjelmassa on myös yhdistyksen lyhyt esittely.

to 5.10. Suomen Kansallisbaletin Joutsenlampi-baletin esittely alkaa klo 17.15. Tuotannosta kertovat kansallisbaletin taiteellinen johtaja Javier Torres ja teoksen kapellimestari Benjamin Pope. Vieraita haastattelee Tampere-talon ohjelma- ja liiketoimintajohtaja Suvi Leinonen. Pääsemme seuraamaan baletin orkesteriharjoitusta klo 18 alkaen. Tanssijat eivät ole mukana.

Suomen kansallisbaletin ja Tampere Filharmonian Joutsenlampi-baletissa yhdistyvät Tšaikovskin loistelias musiikki ja ikonisen kaunis visuaalinen maailma. Suomen kansallisbaletin satavuotisjuhlan kunniaksi tehty huippukoreografi David McAllisterin versio nähdään ensimmäistä kertaa Oopperatalon ulkopuolella, kun Kansallisbaletin tanssijat saapuvat vierailulle Tampereelle. Tampere-talon Ison salin lavalle tuodaan Helsingistä täysimittainen esitys kaikkine lavasteineen ja pukuineen.

to 26.10. vieraina ovat viulisti Elina Vähälä ja Tampere Filharmonian viulisti Heikki Hannikainen, joka kertoo messumatkastaan, jota varten hän sai apurahan viime keväänä.

to 23.11. vieraaksi toivotaan lyömäsoittaja Colin Carrieta. Filharmonian trumpetisteista vieraiksi tulevat ainkain äänenjohtaja Xiang Guo ja varaäänenjohtaja Pawel Marciniak.  Heitä haastattelee kontrabasisti Juha Kleemola. Hanna Kilpinen kertoo Tampere Chamber Music -tapahtumasta ja mahdollisista lipputarjouksista.