Jäsentapahtumat

Kaikki jäsenillat ovat Tampere-talossa klo 18 alkaen, ellei erikseen muuta mainita. Kysy tarkka paikka taloon tultuasi. Vieraita haastattelee yleensä orkesterin apulaisintendentti.

Ilmoittautumista edellyttäviin tapahtumiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai paperisella ilmoittautumislomakkeella, jota on jaossa myyntipisteessä. Täytetyn lomakkeen voi palauttaa myyntipisteeseemme kausikorttikonserttien yhteydessä tai lähettää esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen sihteeri@proorchestra.fi. Sihteerille voi ilmoittautua puhelimitse numeroon 050 463 5573.

Jäsenillat, kevät 2022

to 27.1. Jäsenilta on peruttu koronarajoitusten vuoksi.

ma 28.2. klo 17.30 Taikahuilu-oopperan ohjaaja Tuomas Parkkinen ja tuottaja Suvi Leinonen esittelevät oopperan ja sen toteutuksen. Kello 18 lähtien seuraamme oopperan harjoitusta.

ke 30.3. järjestämme avoimen jäsenillan pääkirjasto Metsossa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksestä kiinnostuneet. Vierastoiveina ovat pianisti Juhani Lagerspetz ja orkesterin muusikkovieras. Lisäksi on yhdistyksen lyhyt esittely.

ke 13.4. Vierastoiveena on viulisti Sergei Krylov. Vieraan haastattelun jälkeen pidetään yhdistyksen vuosikokous. Esitellään toimintakyselyn tulokset.

ke 4.5. Vierastoiveena on kapellimestari Mikko Frank ja orkesterin muusikkovieras.

Muut jäsentapahtumat, kevät 2022

to 17.3. klo 12 pääsemme kuuntelemaan Hyönteissinfonia-koululaiskonserttia Pienen Salin parvelle. Jäsenille on varattu konserttiin 20 paikkaa, joten konserttiin on ilmoittauduttava etukäteen viimeistään ti 15.3. Paikat on varattu siis vain jäsenille. Kokoonnutaan kello 11.50 Pienen salin ovien ulkopuolella.

Konsertin jälkeen noin klo 12.45 tapaamme säveltäjä-kapellimestari-käsikirjoittaja Roope Mäenpään Aariassa. Tähän tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, eikä osallistujamäärää ole rajoitettu.

pe 13.5. Kevätjuhla pidetään konsertin jälkeen ravintola Fuugassa.