Jäsentapahtumat

Kaikki jäsenillat ovat Tampere-talossa klo 18 alkaen, ellei erikseen muuta mainita. Kysy tarkka paikka taloon tultuasi. Vieraita haastattelee yleensä orkesterin apulaisintendentti.

Ilmoittautumista edellyttäviin tapahtumiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai paperisella ilmoittautumislomakkeella, jota on jaossa myyntipisteessä. Täytetyn lomakkeen voi palauttaa myyntipisteeseemme kausikorttikonserttien yhteydessä tai lähettää esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen ilmoittautumiset@proorchestra.fi, johon voi muutoinkin lähettää vastaavat tiedot. Sihteerille voi ilmoittautua puhelimitse numeroon 050 463 5573.

Jäsenillat, kevät 2020
ti 4.2. klo 17.15 vieraina ovat Carmen-oopperan ohjaaja Marco Bjurström ja ohjelmapäällikkö Suvi Leinonen. Noin klo 18 alkaen seurataan oopperan harjoitusta. 
ke 4.3. klo 18 kansallisen audiovisuaalisen instituuttin eli KAVIin ohjelmistosuunnittelija Otto Kylmälä pitää alustuksen Metropolis-mykkäelokuvasta. Muusikkovieraana on lyömäsoittaja Péter Fodor, joka kertoo kuulumisia opinnoistaan.
to 2.4. klo 18 vieraana on kapellimestari Taavi Oramo tai kitaristi Ismo Eskelinen. Omista muusikoistamme klarinetisti Jarmo Hyväkkö tulee kertomaan levytysprojektista, johon ryhmä sai apurahan 2018. Yhdistyksen vuosikokous alkaa jäsenillan jälkeen noin klo 19.
ke 13.5. klo 18 vieraana on sellisti Torleif Thedeen tai kapellimestari Anja Bihlmaier. Lisäksi apulaisindententti Elina Aho-Kuusama ja käyrätorvisti Jouni Suuronen kertovat, kuinka Faunien iltapäivä -konserttien ohjelma kootaan kamarimusiikkityöryhmässä. 

Muut jäsentapahtumat
ke 22.4. klo 18 tutustutaan Tampere ja Pirkanmaa Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026 -hankkeeseen Tampereen virastotalossa. Tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin.
to 28.5. Kevätjuhla konsertin jälkeen. Ohjelmassa mm. kevätapurahan jako.