Jäsentapahtumat

Kaikki jäsenillat ovat Tampere-talossa klo 18 alkaen, ellei erikseen muuta mainita. Kysy tarkka paikka taloon tultuasi. Vieraita haastattelee yleensä orkesterin apulaisintendentti.

Ilmoittautumista edellyttäviin tapahtumiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai paperisella ilmoittautumislomakkeella, jota on jaossa myyntipisteessä. Täytetyn lomakkeen voi palauttaa myyntipisteeseemme kausikorttikonserttien yhteydessä tai lähettää esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen sihteeri@proorchestra.fi. Sihteerille voi ilmoittautua puhelimitse numeroon 050 463 5573.

Jäsenillat, syksy 2022

Ke 12.10. vieraina ovat kapellimestari John Storgårds ja TF:n 3. konserttimestari (ts.) Tatevik Ayazyan.

To 10.11. klo 17.15 Tampere-talon ohjelmapäällikkö Suvi Leinonen ja Latvian kansallisbaletin tanssija kertovat Romeo ja Julia -baletin tuotannosta. Pääsemme seuraamaan baletin kenraaliharjoitusta klo 18 alkaen.

To 15.12. on avoin jäsenilta, joka mahdollisesti striimataan. Tilaisuus pidetään pääkirjasto Metson musiikkiosaston aulassa (2. krs.), jonne ovat tervetulleet kaikki Pro Orchestrasta kiinnostuneet.

Vieraaksi toivomme Sibelius-viulukilpailun finalisti Diana Adamyan. TF:n muusikoista tapaamme varaäänenjohtaja, sellisti Sirja Nironen ja huilun vuorotteleva äänenjohtaja Malla Vivolin.