Jäsentapahtumat

Kaikki jäsenillat ovat Tampere-talossa klo 18 alkaen, ellei erikseen muuta mainita. Kysy tarkka paikka taloon tultuasi. Vieraita haastattelee yleensä orkesterin apulaisintendentti.

Ilmoittautumista edellyttäviin tapahtumiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai paperisella ilmoittautumislomakkeella, jota on jaossa myyntipisteessä. Täytetyn lomakkeen voi palauttaa myyntipisteeseemme kausikorttikonserttien yhteydessä tai lähettää esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen sihteeri@proorchestra.fi. Sihteerille voi ilmoittautua puhelimitse numeroon 050 463 5573.

Jäsenillat, syksy 2021

to 4.11. orkesterin harjoituksen seuraaminen. Aluksi on harjoiteltavien teosten esittely.

to 11.11. vieraina ovat kapellimestari Baldur Brönnimann ja sellon varaäänenjohtaja Sirja Nironen.

to 9.12. Tampere-talon ohjelmapäällikkö Suvi Leinonen ja Viron kansallisoopperan pääjohtaja Ott Maaten tutustuttavat meitä Liisa Ihmemaassa -baletin tuotantoon. Lisäksi pääsemme seuraamaan tanssijoiden harjoitusta. Orkesteri ei ole mukana. Tilaisuuden alkamisajankohta ilmoitetaan, kunhan se saadaan tietää.

Pro Orchestran juhlavuosi

Yhdistyksemme täyttää 30 vuotta 4.12.2021. Suunnitteilla on synttäreiden juhliminen eri tavoin syksyn aikana, jos koronarajoitukset sallivat tilaisuuksien järjestämisen.

To 14.10. on jäsenillan yhteydessä kahvitarjoilu klo 17.40 alkaen. Tilaisuuteen on tarjoiluiden vuoksi ennakkoilmoittautuminen viimeistään 30.9. kotisivujen ilmoittautumislomakkeella tai puh. 050 463 5573/sihteeri.

Pe 3.12. järjestämme kamarikonsertin Raatihuoneella. Osa teoksista valitaan jäsenten äänestyksen perusteella. 

Teosäänestyksen tulokset.

Pe 17.12. on Pro Orchestran jäsenten ja Tampere Filharmonian yhteinen pikkujoulu konsertin jälkeen.