Jäsentapahtumat

Kaikki jäsenillat ovat Tampere-talossa klo 18 alkaen, ellei erikseen muuta mainita. Kysy tarkka paikka taloon tultuasi. Vieraita haastattelee yleensä orkesterin apulaisintendentti.

Ilmoittautumista edellyttäviin tapahtumiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai paperisella ilmoittautumislomakkeella, jota on jaossa myyntipisteessä. Täytetyn lomakkeen voi palauttaa myyntipisteeseemme kausikorttikonserttien yhteydessä tai lähettää esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen ilmoittautumiset@proorchestra.fi, johon voi muutoinkin lähettää vastaavat tiedot. Sihteerille voi ilmoittautua puhelimitse numeroon 050 463 5573.

Jäsenillat, sysky 2020

ke 11.11. Vieraina ovat ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali tai viulisti Carolin Widmann sekä Tampere Filharmonian sellisti Kalle-Pekka Koponen.

to 17.12. Vieraina ovat oboisti Alexei Ogrintchouk, Tampere Filharmonian klarinetisti Jarmo Hyväkkö ja säveltäjä Petri Nieminen. Yhdistys myönsi keväällä 2018 apurahan Petri Niemisen kamarimusiikin levytystä varten. Petri Nieminen ja Jarmo Hyväkkö kertovat levytysprojektistaan.