Jäsentapahtumat

Kaikki jäsenillat ovat Tampere-talossa. Tarkasta tarkka paikka taloon tullessasi. Tilaisuudet alkavat klo 18, jos ei erikseen ole muuta mainittu. Vieraita haastattelee yleensä orkesterin apulaisintendentti.

Ilmoittautumista edellyttäviin tapahtumiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai paperisella ilmoittautumislomakkeella, jota on jaossa myyntipisteessä. Täytetyn lomakkeen voi palauttaa myyntipisteeseemme kausikorttikonserttien yhteydessä tai lähettää esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen ilmoittautumiset@proorchestra.fi, johon voi muutoinkin lähettää vastaavat tiedot. Sihteerille voi ilmoittautua puhelimitse numeroon 0500 878 038.

Jäsenillat, kevät 2019

to 04.04. Pro Orchestran vuosikokous ja kapellimestari Santtu-Matias Rouvali tai sopraano Mari Eriksmoen

ti 28.05. kapellimestari Petri Komulainen sekä Tampere Filharmonian viulistit Alina Petrenko ja Tatevik Ayazyan, jotka myös esittävät Sergei Prokofjevin musiikkia

Muut jäsentapahtumat

ti 16.04. klo 18 Harjoituksen seuraaminen. Tapaaminen aulassa, jossa Tampere Filharmonian edustajan pitämä johdanto Kiirastorstaina kuultavasta teoksesta. Harjoituksen seuraaminen alkaa n. klo 18.35. Rajoitettu osallistujamäärä. Ilmoittauduttava etukäteen.

to 23.05. kevätjuhla, joka pidetään konsertin jälkeen yhdessä orkesterin kanssa ravintola Fuugassa. Lippu maksaa 25 e/jäsen ja 30 e/ei-jäsen. Liput tulevat myyntiin pe 5.4. Niitä voi ostaa myyntipisteestä tai yhdistyksen edustajilta ennen juhlan alkua.