Jäsentapahtumat

Kaikki jäsenillat ovat Tampere-talossa. Tarkasta tarkka paikka taloon tullessasi. Tilaisuudet alkavat klo 18, jos ei erikseen ole muuta mainittu. Vieraita haastattelee yleensä orkesterin apulaisintendentti.

Ilmoittautumista edellyttäviin tapahtumiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai paperisella ilmoittautumislomakkeella, jota on jaossa myyntipisteessä. Täytetyn lomakkeen voi palauttaa myyntipisteeseemme kausikorttikonserttien yhteydessä tai lähettää esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen ilmoittautumiset@proorchestra.fi, johon voi muutoinkin lähettää vastaavat tiedot. Sihteerille voi ilmoittautua puhelimitse numeroon 050 463 5573.

Jäsenillat, syksy 2019

to 07.11. klo 17.15 Tampere-talon ohjelmapäällikkö Suvi Leinonen ja Brnon kansallisteatterin baletin taiteellinen johtaja Mario Radačovský. Joutsenlampi-baletin harjoitusten seuraaminen.

to 28.11. klo 18 kapellimestari Michael Schønwandt tai sellisti Andreas Brantelid. Omista muusikoista tapaamme viulisti Katri Nikkasen ja oboisti Kari Nikkasen.