Jäsentapahtumat

Kaikki jäsenillat ovat Tampere-talossa klo 18 alkaen, ellei erikseen muuta mainita. Kysy tarkka paikka taloon tultuasi. Vieraita haastattelee yleensä orkesterin apulaisintendentti.

Ilmoittautumista edellyttäviin tapahtumiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai paperisella ilmoittautumislomakkeella, jota on jaossa myyntipisteessä. Täytetyn lomakkeen voi palauttaa myyntipisteeseemme kausikorttikonserttien yhteydessä tai lähettää esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen sihteeri@proorchestra.fi. Sihteerille voi ilmoittautua puhelimitse numeroon 050 463 5573.

Jäsenillat, kevät 2024

Kaikki kevään 2024 jäsenillat on pidetty.

 

Muut jäsentapahtumat

to 23.5. Yhdistyksen jäsenten ja orkesterilaisten yhteinen kevätjuhla pidetään torstaina 23.5. illan konsertin jälkeen ravintola Fuugassa. Ohjelmassa on ruokailua, yhdessäoloa ja yhdistyksen apurahan jakaminen muusikolle.

Lipun hinta on 30 euroa/jäsen. Jos haluat ottaa mukaan yhdistykseemme kuulumattomia henkilöitä, hinta heille on 35 euroa. Hinta sisältää ruoan (kylmiä herkkuja keittiön valinnan mukaan) ja kaksi juomaa (viini, olut tai virvoitusjuoma).

Ilmoittautuminen viimeistään 8.5. kotisivujen ilmoittautumislomakkeella,

tai puhelimella sihteerille, 050 463 5573. Lippuja on myynnissä myös myyntipisteessämme Tampere-talon 2. kerroksessa kausikonserttien yhteydessä.