Matkat

Kaikkiin kotimaan matkoihin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai paperisella ilmoittautumislomakkeella, jota on jaossa myyntipisteessä. Täytetyn lomakkeen voi palauttaa myyntipisteeseemme kausikorttikonserttien yhteydessä tai lähettää esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen matkat@proorchestra.fi, johon voi muutoikin lähettää vastaavat tiedot. Sihteerille voi ilmoittautua puhelimitse numeroon 050 463 5573.

Matkan osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Yhdistyksen matkoja koskevat säännöt ovat seuraavat:

Tulevia matkoja

Musiikkia ja taidetta Raumalla

Musiikkimatka Vanhan Rauman kaupunkiin pe 6.8.2021 

Rauma Festivo kamarimusiikkifestivaali kutsuu musiikkimatkalle vanhaan Raumaan. Kuulemme kaksi konserttia HAAVEILU ja TAIDE. Nautimme musiikista ja kuvataiteesta, vanhasta kaupungista ja ruuasta upeassa ympäristössä. Vapaan ajan (ei opastusta) voi viettää Vanhan Rauman kujilla kävellen (huom. mukulakivikatuja), jolloin kohteena voi olla vaikka Suomen kapeimmaksi mainittu katu Kitukränn tai KÄSITYÖT, Festivaalin ohjelmaan kuuluva pitsi-istallaatio Otavan Piharakennuksessa tai taideateljeet ja pikkuputiikit.

KONSERTIT

HAAVEILU siirtää lopulta vuoretkin! Näyttelijä Vuokko Hovatta sekä pianisti yhdistävät väkevän Madetojan Pilvilinnat-melodraaman L. Onervan tekstiin. Pianistit Anna Laakso ja Salla Pynssi tulkitsevat Schubertia nelikätisesti. Schumannia ja von Bronsartia esittävät pianistit sekä sellisti Lauri Kankkunen ja festivaalin taiteellinen johtaja, viulisti Siljamari Heikinheimo.

Yksi elämännautinnoista on TAIDE. Konsertti toteutetaan yhteistyössä Rauman taidemuseon kanssa. Harpisti, taidemaalari Laura Hynninen maalaa livenä kaksi Caroline Shaw’n teosta Matilda Kaulin, Ari Vilhjálmssonin, Riitta-Liisa Ristiluoman ja Lauri Kankkusen muodostaman Helsinki Chamberts Soloist-jousikvartetin tahtiin. Hynninen esittää omaa musiikkiaan harpulla viulistin kanssa. Katso tästä Laura Hynnisen haastattelu https://raumafestivo.fi/korona-aikana-kollegiaalinen-yhteys-loytyi-ruudun-kautta/.

Matkalla noudatetaan senhetkisiä terveysturvallisuusmääräyksiä.

MATKALLE LÄHDETÄÄN klo 11 Vanhalta kirkolta (Länsilinjat), ajoaika n. 2 h 20 min, perillä klo 13.30 (omat aamueväät!). Desinfioitu, oma bussi.

KONSERTTI 1 HAAVEILU klo 14 - 15.15, Kulttuuritalo Poselli, Nortamonkatu 12

BUSSIKULJETUS lounaalle

MYÖHÄINEN LOUNAS klo 15.30 - 16.30

OMAA AIKAA

KAHVIT klo 17.30 - 18.15

KONSERTTI 2 TAIDE klo 19.00 - 20.15, Rauman Taidemuseo, Kuninkaankatu 37

KOTIMATKALLE lähdetään välittömästi esityksen jälkeen, n. klo 20.15

TAMPEREELLA OLLAAN n. klo 22.30

HINTA jäsen 155 €, ei-jäsen 175 €, sisältää matkat, 2 konserttilippua, lounaan ja päiväkahvin

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN 7.7.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella