Matkat

Kaikkiin kotimaan matkoihin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai paperisella ilmoittautumislomakkeella, jota on jaossa myyntipisteessä. Täytetyn lomakkeen voi palauttaa myyntipisteeseemme kausikorttikonserttien yhteydessä tai lähettää esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen matkat@proorchestra.fi, johon voi muutoikin lähettää vastaavat tiedot. Sihteerille voi ilmoittautua puhelimitse numeroon 050 463 5573.

Matkan osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Yhdistyksen matkoja koskevat säännöt ovat seuraavat:

Tulevia matkoja

Vahva, uusi baletin koreografia ja visuaalisuus!

Spartacus-baletti, pe 29.10.2021 klo 19, Suomen kansallisooppera

Spartacus kertoo tositapahtumiin pohjautuvan tarinan antiikin Roomassa eläneestä traakialaisorjasta, josta tulee huippugladiaattori ja kapinallisten johtaja. Miehisten taisteluiden lomaan punoutuu Spartacuksen ja orjaksi joutuneen kauniin Flavian rakkaustarina sekä Spartacuksen ja Hermeksen uskollinen ystävyys.

Spartacuksen tarina on päätynyt lukuisille näyttämöille ja esimerkiksi legendaariseksi Kirk Douglasin tähdittämäksi elokuvaksi. Aram Hatšaturjanin säveltämä baletti sai kantaesityksensä Leningradissa 1956.

Syksyn 2021 esityksissä edellytetään ryhmille tarjoilun tilaamista etukäteen. Matkan hintaan kuuluu 1. väliajan tarjoilu, Oopperan Club Sandwich, Samppanja macarons -leivos sekä kahvi/tee. Lisäksi voit ostaa pienestä buffetista pöytäpaikallesi muita juomia.

Matkalla noudatetaan senhetkisiä terveysturvallisuusmääräyksiä.

Lähtö klo 16 Vanhalta kirkolta (Länsilinjat). 

Konsertti alkaa klo 19. Kokonaiskesto on 2 h 35 min, 2 väliaikaa (25 min). Paikat ovat takapermannolla.

Väliaikatarjoilu on ensimmäisellä väliajalla.

Paluumatkalle lähdetään välittömästi esityksen jälkeen ja Tampereella ollaan noin klo 00.15.

Hinta 155 €/jäsen, 175 €/ei-jäsen. Hinta sisältää matkat, pääsylipun ja väliaikatarjoilun.

Sitova ilmoittautuminen viimeistään 30.9.2021 ilmoittautumislomakkeella