Vuonna 2024 tapahtunutta

18.1. Vieraina jäsenillassa olivat viulisti Alina Ibragimova ja säveltäjä Ilkka Hammo. Tampere Filharmonia kantaesitti Ilkka Hammon säveltämän Spring Flames -teoksen perjantaina 19.1. olleessa konsertissa. 

22.2. Kapellimestari Giancarlo Andretta ja tenori Paolo Fanale esittelivät La Traviata -oopperan. Haastattelijana oli Kaisa Uotila. Lopuksi seurasimme oopperan harjoitusta, jossa ooppera käytiin läpi pianon, solistien ja kuoron kanssa. 

23.2.  Osallistuttiin Sergei Prokofjevin Pekka ja Susi -lastenkonserttiin, jonka kapellimestarina oli Kristian Sallinen ja kertojana Aleksi Aromaa. 

26.3. Seurattiin J. S. Bachin Johannes-passion harjoitusta, jossa paikalla oli solisteja, orkesteri ja kuoro. Vuosikokous pidetiin harjoituksen jälkeen.

18.4. Vieraina olivat ylikapellimestari Matthew Halls sekä TF:n soolosellisti Kalle-Pekka Koponen, joka esitteli orkesterin uuden sellon.

16.5. Vieraina olivat kapellimestari, säveltäjä James MacMillan ja orkesterin kontrabasisti Juha Kleemola.

23.5. Yhdistyksen jäsenten ja orkesterilaisten yhteinen kevätjuhla pidettiin konsertin jälkeen ravintola Fuugassa. Tilaisuudessa jaettiin yhdistyksen apurahat muusikolle.