Muutos: Jäsenilta ma 28.2.

11.2.2022

Hei

Koronatilanteesta johtuen Tampere-talon aikataulut ovat muuttuneet ja jäseniltamme ohjelmaan 28.2. tulee myös muutoksia. Jäsenilta alkaa klo 17.45, jolloin Taikahuilu-oopperan ohjaaja Tuomas Parkkinen ja tuottaja Suvi Leinonen esittelevät oopperan ja sen toteutuksen. Tämän jälkeen oleva harjoituksen seuraaminen on muuttunut maksulliseksi.

Jäsenillämme on mahdollisuus ostaa pääsylippu oopperan pukukenraaliharjoitukseen, joka alkaa ma 28.2. klo 18.30. Lipun hinta on 30 euroa. Jäsenille on varattu 25 paikkaa.

Jos haluat varata lipun, ilmoita siitä ensisijaisesti kotisivujen ilmoittautumislomakkeella, sähköpostitse osoitteella sihteeri@proorchestra.fi tai puhelimella sihteerille, 050 463 5573. Ilmoittautua voi aikaisintaan keskiviikosta 16.2. lähtien, jotta myös kirjepostilla tiedon saavat tietävät halutessaan ilmoittautua. Ilmoittautumisia otetaan vastaan torstaihin 24.2. klo 13 asti, elleivät paikat täyty sitä ennen.

Toimitamme keräämämme ilmoittautumiset Tampere-taloon lipunmyyntiin. Voit käydä lunastamassa varaamasi lipun 25.2. lähtien. Kun lippu ostetaan lipunmyynnistä, asiakas voi valita paikan. Salia ei myydä täyteen, joten hyviä paikkoja on varmasti jäljellä vielä samana päivänäkin.
Pro Orchestran jäsenet voivat halutessaan lunastaa lippunsa Tampere-talon lipunmyynnistä vielä ennen jäseniltaa.


Kysythän taloon tultuasi, missä tilassa jäsenilta pidetään kello 17.45 alkaen.